Blauwe Monsters sluit zich aan bij digitale bureaugroep Conclusion Experience

Digitale bureaugroep Conclusion Experience, onderdeel van Conclusion, versterkt haar performance marketing-tak met de toevoeging van Blauwe Monsters, een vooraanstaand allround online marketingbureau. Deze samenwerking breidt het dienstenaanbod van Conclusion Experience uit binnen het spectrum van online marketing.
DSC 0483

Utrecht, 28 augustus 2023 – Digitale bureaugroep Conclusion Experience, onderdeel van Conclusion, verwelkomt allround online marketingbureau Blauwe Monsters. Het marketingbureau biedt dienstverlening binnen alle gebieden van online marketing, waaronder SEO, SEA, CRO, content en marketplaces. Blauwe Monsters versterkt hiermee de performance marketing-tak van Conclusion Experience, dat organisaties ondersteunt op elk gebied van de digitale klantreis en gebruikerservaring.

De aansluiting van Blauwe Monsters bij Conclusion Experience sluit perfect aan bij de ambities van beide bedrijven. De digitale bureaugroep zet hiermee een mooie stap in de doelstelling om klanten volledig end-to-end te bedienen. Blauwe Monsters profiteert op zijn beurt van een breder palet aan dienstverlening en expertise voor hun klanten. Ook biedt de toetreding tot Conclusion Experience nieuwe ontwikkelperspectieven voor medewerkers.

Groei zet door
Conclusion Experience is de afgelopen jaren in rap tempo uitgebreid. Met de toevoeging van Blauwe Monsters aan het portfolio telt Conclusion Experience inmiddels elf labels met in totaal ruim 460 medewerkers. Blauwe Monsters blijft opereren onder zijn eigen naam, net als de andere labels die deel uitmaken van de digitale bureaugroep.

Ton Renes, oprichter van Conclusion Experience, is trots op de komst van Blauwe Monsters: “Wij hebben de ambitie om klanten volledig end-to-end te bedienen. Hiervoor ontbrak nog expertise in het performance marketing-domein. Zoals altijd bij uitbreidingen, zoeken we de beste partij om te onboarden. Blauwe Monsters is absoluut de autoriteit op dit gebied en vormt daarmee het missende puzzelstuk waarmee we klanten nog beter kunnen bedienen dan voorheen. Ik ben dan ook erg verheugd dat zij zich bij ons hebben aangesloten. Ik zie enorm veel mooie kansen en kijk uit naar de samenwerking binnen onze groep.”

Dennis Stokman, CEO van Blauwe Monsters: “We zijn erg blij om onderdeel uit te maken van Conclusion Experience. Onze markt bevindt zich in een sterke consolidatieslag. Zodoende is deze toetreding een waardevolle stap in het verwezenlijken van onze ambitie om een full funnel marketingbureau te zijn. Ook is er een sterke culturele fit en biedt het medewerkers veelbelovende carrièremogelijkheden. Als onderdeel van Conclusion Experience - en dus Conclusion - behouden we ons ondernemerschap en onze eigen propositie, twee zaken die voor ons erg belangrijk zijn. We kijken ernaar uit om met en voor onze klanten en medewerkers nog meer mooie resultaten te blijven realiseren. En verheugen ons erop om met veel energie samen met de andere labels te investeren in verdere organische groei van de groep.”

Engbert Verkoren, CEO bij Conclusion: “Blauwe Monsters is een hele mooie toevoeging aan ons portfolio. Het Conclusion-ecosysteem is een verzameling van autoriteiten, waar Blauwe Monsters met hun kennis en ervaring op het gebied van online marketing perfect bij past. Hun komst versterkt niet alleen de positie van Conclusion Experience als toonaangevende digitale bureaugroep, maar stelt ons ook in staat om onze Conclusion-klanten nog beter te bedienen met een samenhangend dienstaanbod.” 

Details van de overname worden niet bekend gemaakt.

---
 Over Conclusion Experience
Conclusion Experience, onderdeel van Conclusion, is een bureaugroep die opdrachtgevers faciliteert op elk gebied van de digitale klantreis en klantervaring. Het bedrijf opereert binnen drie domeinen, namelijk digital strategy, development & data en performance marketing & growth. Met een gedreven groep professionals realiseert de bureaugroep digitale ambities van organisaties ‘end to end’ vanuit hun expertises en ondernemersgeest. Conclusion Experience bestaat uit elf bedrijven en telt 460 medewerkers. Meer informatie: https://www.conclusionexperience.com/

Klaar om aan de slag te gaan?

We denken graag mee hoe we jou digitaal kunnen laten groeien! Neem je contact met ons op? De deur staat voor je open.

Get in touch