Strategy programma

Werk gericht aan de toekomst met ons strategie programma. Samen met de beste strategen ga je op zoek naar dé strategie voor het behalen van jouw doelen. Van business en organisatie, tot aan digitale transformatie.
Digital Commerce | 4NG
Waarom Strategy bij 4NG?

✓ Ondersteuning van een Delivery Manager of Lead Developer

✓ Markt- en domeinkennis snel inzetbaar vanuit ervaren specialisten

✓ Regie over de samenstelling van jouw managed team

✓ Wederzijdse betrokkenheid zodat de kennis geborgd blijft

✓ Rapportage voor een beter overzicht van al je doelen, acties en KPI’s

-

Flexibele aanpak voor een strakke strategie

Wat is je huidige online situatie en wat zijn de doelen voor je organisatie?
Dat zijn de eerste vragen die we je stellen. Op basis daarvan stellen we het optimale team samen. Dit team bevat alle hard & soft skills die je voor elk doel nodig hebt. Wil jij je focus na een tijdje verleggen? Dan passen we onze rollen aan. Onze manier van werken is niet gebaseerd op projectdoelen, maar op de doelen van jouw organisatie.

En we stoppen niet tot die doelen zijn behaald. Het strategie programma loopt voor een onbepaalde tijd door. Door het periodieke karakter van het programma, worden de resultaten van je oplossing inzichtelijk en kunnen we gelijk optimaliseren. Zo blijft je organisatie zich continu verbeteren.

 

Digital Strategy | 4NG

Onze manier van werken is niet gebaseerd op projectdoelen, maar op de doelen van jouw organisatie.

Het ideale team voor elk moment

Als we tijdens het programma nieuwe inzichten opdoen, moeten we de strategie soms een andere richting op sturen. Daarom werken we met flexibele ‘managed’ teams. Geen vaste specialisten in je team, maar specialisten waarmee jij je belangrijkste doelen van dat moment efficiënt behaalt. Dit zijn specialisten vanuit 4NG, maar ook vanuit jouw eigen organisatie. Elke 2 weken kun je per rol bepalen of je deze op- of afschaalt.

Hoe ziet zo’n managed team er ongeveer uit?

 

Kernteam Programma's | 4NG
-
Continu verbeteren

Om een goede strategie neer te zetten, zorgt onze Delivery Manager of Lead Developer ervoor dat alles in goede banen wordt geleid. Deze werkt dan samen met de Product Owner die jij zelf inzet. Zo blijft de kennis geborgd, en blijft je organisatie - ook na onze samenwerking - gewoon groeien.

Benieuwd hoe we anderen hebben geholpen met hun digitale strategie?  Bekijk de case van WWF en ontdek hoe hun bedrijfsomzet binnen 1 jaar met 40% steeg.

 

 

Onze specialismen binnen Strategy

Digital Strategy

We bekijken de huidige online situatie van je bedrijf, stellen samen je doelen voor de toekomst vast en ontwikkelen een digitale strategie die deze doelen ondersteunt.

Lees meer

Digital Commerce

We ontwikkelen de perfecte strategie voor jouw conversie optimalisatie. Met onze zorgvuldige benadering en de juiste tools zorgen we binnen no time voor effectief resultaat.

Lees meer

Digital Marketing

We creëren de ultieme merkervaring voor jouw doelgroep. Ga van online strategieën en campagneplannen, naar meetbare resultaten en duurzame relaties met je klant.

Lees meer

Brand & Content

Wat maakt jouw merk uniek? En hoe vertaal je dat door naar content? Bij Brand & Content leg je de essentie van je merkverhaal vast en creëer je content die daarbij past.

Lees meer

Innoveren met je digitale strategie?

We denken graag mee hoe we jou digitaal laten groeien! Neem je contact met ons op? Plan vrijblijvend een gesprek met ons in.

Aan de slag!