Conclusion ontvangt CO2-certificaat

Conclusion heeft voor het hele ecosysteem (25+ bedrijven) het hoogst haalbare certificaat ontvangen van de CO2-Prestatieladder. Hiermee maken we in één keer de stap van niveau 3 naar niveau 5. Een bijzondere prestatie waar wij als 4NG Conclusion trots op zijn.
CO2-Certificaat Conclusion

Een onderdeel van de CO2-Prestatieladder is het jaarlijks in kaart brengen van onze CO2-footprint. Sinds 2012 houdt Conclusion de CO2-emissies nauwlettend in de gaten via ons milieu-managementsysteem. Om onze bedrijfsvoering te verduurzamen monitoren wij continu onze uitstoot én sturen wij op reductiemaatregelen.

De CO2 prestatieladder is hét instrument om inzicht in- én grip te krijgen op het energiegebruik en de CO2 uitstoot en hiermee bedrijven te stimuleren tot CO2 reductie.

Tot niveau 3 gaat een organisatie aan de slag met uitstoot van de eigen organisatie (en alle projecten). Vanaf niveau 4 en 5 ga je ook aan de slag met het reduceren van de CO2 uitstoot in de keten. Alle bedrijven binnen het Conclusion ecosysteem zijn op het hoogst haalbare niveau (niveau 5) gecertificeerd.

Klik hier om het CO2-certificaat te bekijken

CO2-Certificaat Conclusion
CO2-Certificaat Conclusion
Klaar om aan de slag te gaan?

We denken graag mee hoe we jou digitaal kunnen laten groeien! Benieuwd hoe we je kunnen helpen? We maken graag kennis!

Aan de slag