4NG, onderdeel van Conclusion, breidt uit met overname Maastrichts Nexwork

4NG nu door heel Nederland aanwezig met kantoren
4NG Nexwork

Driebergen-Rijsenburg –  Online bureau Nexwork, gevestigd in Maastricht, wordt onderdeel van fullservice digitale bureaugroep 4NGHet Maastrichtse bureau biedt dienstverlening op het gebied van strategie, online marketing, design en development. Dit sluit naadloos aan op de dienstverlening van 4NG, die met verschillende expertises alle facetten van de digitale klantreis vormgeven.

Nexwork is met name actief in de Euregio. Dit past bij de groeistrategie van 4NG, omdat zij met deze overname landelijke dekking realiseren, en uitkijken naar België en Duitsland. Het online bureau bestaat uit achttien professionals, waarmee 4NG in totaal nu ruim 400 medewerkers telt. Nexwork blijft opereren vanuit de huidige naam en vanaf de huidige locatie.

Ton Renes, oprichter van 4NG: “We zijn trots dat we Nexwork aan onze bureaugroep mogen toevoegen. De cultuur en de werkwijze van Nexwork sluiten goed aan bij 4NG. Het bureau heeft mooie klanten, doet gave projecten en bovenal passen de medewerkers goed bij onze groep. Zij kenmerken zich als strategisch, doordacht en eigenwijs. Daarbij spreekt het ondernemerschap van Jurgen en Remco, de twee eigenaren, ons aan. Vandaar dat zij ook aandeelhouder zijn geworden van 4NG. Door de toevoeging van Nexwork aan 4NG, kunnen we klanten nog beter bedienen met meer mankracht, kennis en expertise in een nog groter aantal regio’s.”

Jurgen Tichelman, Managing Partner van Nexwork: “Door ons aan te sluiten bij 4NG, kunnen we met het bureau de volgende stap zetten. We krijgen toegang tot een groot aantal expertises, waardoor we de huidige klanten van Nexwork van een nog bredere dienstverlening kunnen voorzien. Daarnaast kunnen we op bredere schaal talent aantrekken, waardoor we verder kunnen bouwen aan ons team.”

Remco Heijnen, co-owner van Nexwork, vult aan: “Ook zetten we natuurlijk graag onze kennis in om klanten vanuit de groep te helpen. Deze stap is de springplank voor Nexwork om de groeiambities te verwezenlijken. Het vergroot onze commerciële slagkracht. We kijken enorm uit naar de nieuwe kansen die dit ons team en de bureaugroep zal brengen.”

4NG onderdeel van Conclusion 

De bedrijvengroep van 4NG is sinds 2021 onderdeel van het ecosysteem van Business Transformatie en IT-dienstverlener ConclusionBert Jan de Jongh, Directeur Business Transformation bij Conclusion: “Het dienstaanbod van Conclusion dekt het hele spectrum van het IT- en datafundament, van organisaties tot front-end development en een optimale UX. Het is mooi om te zien dat 4NG met de toevoeging van Nexwork nu in heel Nederland aanwezig is en we zijn verheugd dat heel Conclusion haar klanten in de voor ons strategische Euregio met de komst van Nexwork nog beter kan bedienen. Nexwork is een succesvol bureau met een eigen karakter en mooie klanten, dat helemaal aansluit bij het DNA van Conclusion.”

Over 4NG 

4NG helpt bedrijven digitaal te groeien en verder te professionaliseren. Binnen gebieden als Design & Technology, Data & Performance en Strategy werkt 4NG voor klanten als WWF, Leaseplan, Buma Stemra en Talpa. 4NG is als groep ontstaan vanuit het in 2002 opgerichte 4net interactive. Naast 4net Interactive maken ook de labels Brainbrothers (sourcing) en Nextfields (strategie & performance),  PossibilIT (Dynamic CRM, Salesforce & subscription commerce), Arlanet (Umbraco en Episerver), Netvlies (Wordpress, Drupal, Symfony), Bikkelhart (CRO en UX-design), theFactor.e (digital agency) en nu ook Nexwork onderdeel uit van 4NG. Het bedrijf telt ruim 400 medewerkers. Meer informatie: https://www.4ng.nl/ 

Over Nexwork 

Nexwork is een online bureau voor complexe online vraagstukken. Sinds 2000 vertelt het bureau online de verhalen van haar klanten. Geen langdradige communicatie, maar korte lijnen en een proactieve houding is wat het bedrijf kenmerkt. Organisaties kunnen bij Nexwork terecht voor strategie, design, development en online marketing. Meer informatie: https://www.nexwork.nl/ 

Over Conclusion 

Conclusion is een IT-dienstverlener die opereert als bruggenbouwer tussen strategie, business en technologie. Het bedrijf onderscheidt zich door het ecosysteem van ruim 25 Nederlandse expertbedrijven op het vlak van business transformatie en IT-services. Ieder van deze bedrijven is een autoriteit op het eigen vakgebied. Gezamenlijk begeleiden zij middelgrote tot grote bedrijven en overheden op hun digitale reis naar morgen. Conclusion neemt verantwoordelijkheid voor missie- en maatschappijkritische bedrijfsprocessen en systemen, in het hart van de Nederlandse samenleving. Meer informatie is te vinden op: https://www.conclusion.nl 

Klaar om aan de slag te gaan?

We denken graag mee hoe we jou digitaal kunnen laten groeien! Neem je contact met ons op? De deur staat voor je open.

Get in touch