4NG | Conclusion geüpgraded naar AWS Advanced Partner

Met trots kondigen we aan dat we onszelf vanaf heden AWS Advanced Partner mogen noemen. Een geweldige prestatie waarover we graag meer vertellen!
Advanced Partnership (1)

Over het AWS partnership
Als AWS Partner zijn wij al vele jaren de game changer voor onze klanten. De AWS Advanced Partner status is dan ook een mooie bevestiging van deze jarenlange expertise. Of je nu je bedrijf wilt moderniseren, nieuwe innovatieve gebieden wilt verkennen, je oplossingen wilt uitbreiden of gewoon op een veilige manier wilt hosten in de cloud. Met onze expertise kunnen we helpen om meerwaarde aan je platform toe te voegen, je flexibiliteit te vergroten en kosten te besparen.

Innovatie
Door samen te werken met een AWS Partner krijg je toegang tot innovatieve en kosteneffectieve schaalbare oplossingen en mogelijkheden voor jouw organisatie, waardoor je kunt profiteren van de nieuwste technologieën. Daarnaast zijn wij als expert altijd op de hoogte van de nieuwste mogelijkheden en denken we graag met je mee op het gebied van business, organisatie en digitale transformatie.

Deskundigheid
Als AWS Partner zijn wij strategische experts en ervaren bouwers met jaarlijks vele mooie nieuwe klanten en cases. Zo kregen we de uitdaging om voor de Universiteit van Leiden een tal van systemen, plug-ins en tools te integreren. Hiervoor hebben we een complete oplossing opgeleverd met één nieuw portaal. Zo zorgen we dat elke digitale droom voor jou werkelijkheid wordt en brengen we digitale experience tot leven met onze kennis.

Over 4NG
4NG Conclusion helpt bedrijven groeien in het domein van digitale ervaringen. Als Digital Business Partner bieden wij uitgebreide programma's die zich richten op strategie, development, performance en AI. Onze aanpak binnen het digitale domein is holistisch, zodat al jouw digitale oplossingen harmonieus kunnen samenwerken. We helpen je om digitale horizonnen te definiëren, betere ervaringen te bouwen, groei te realiseren en de inzet van AI te benutten voor de optimalisatie van jouw customer journey.


Dit AWS partnerschap stelt ons in staat om nog meer waarde aan jouw organisatie toe te voegen. We kijken uit naar de samenwerking aan mooie projecten om samen succesvolle stappen te zetten in de wereld van digitale innovatie en groei.

Ben je benieuwd hoe wij in de praktijk aan de slag gaan?

Lees dan hier onze case met de Universiteit Leiden

 

Wil je sparren over de mogelijkheden van AWS?

We helpen je graag meerwaarde aan je platform toe te voegen, je flexibiliteit te vergroten en kosten te besparen.