Tour de Vuelta

Op zondag 14 augustus is het zover: de officiële toertochten van La Vuelta in Utrecht van 4NG met Conclusion! Een kleine week voor de profs, kun je de eerste en tweede etappe zelf verkennen. Samen gaan we met onze collega's en zeer gewaarde klanten een rondje fietsen in het mooie Utrecht.
Datum zondag 14 augustus Locatie Utrecht Tijd 9:00- 18:00 Kosten €0,-
Tour de 4NG: Vuelta

FIETS JE EIGEN VUELTA met 4NG!

De route start en finisht in het mooie centraal gelegen Utrecht: de wielerstad waar een week later La Vuelta ook zal starten. vanuit 4NG gaan wij een tocht maken van 115 kilometer waarbij je zoveel mogelijk over het parcours van de eerste twee etappes van La Vuelta Holanda gaat fietsen. De eerste 20 kilometer fiets je in een peloton met zo’n 3000 man.

VOLTOOI DE WIELERTRILOGIE VAN DE VUELTA!

Met de komst van La Vuelta is Utrecht de enige stad ter wereld die de drie grootste wielerrondes heeft ontvangen. In 2022 heb je de kans om alle drie te toertochten van deze grote rondes zelf te fietsen in Utrecht: 

- De Classico Giro Utrecht op 22 mei,

- De Tour d’Utrecht op 3 juli

- De Toerversie La Vuelta Holanda op zondag 14 augustus. Dat doet geen één prof je na maar iedereen wilt dit heel graag. 

START EN FINISH IN UTRECHT: DÈ WIELERHOOFDSTAD

De Vuelta Holanda start in 2022 met een ploegentijdrit in Utrecht. Utrecht is hiermee straks de enige stad ter wereld die alle grote wielerrondes heeft ontvangen. Eerder finishte een etappe van de Giro d’Italia in Utrecht en startte al eens de Tour de France in de stad. Met de komst van de Vuelta wordt de trilogie voltooid. Een week voordat de Vuelta gereden wordt, heb jij de kans om een groot deel van het parcours alvast te verkennen. De toertochten volgen zoveel mogelijk de officiële route van de tweede etappe.

Tour de 4NG: Vuelta

WIELERKLEDING

Voor de Toerversie La Vuelta Holanda is speciale wielerkleding ontworpen. Alle items zijn los bij te bestellen tijdens je inschrijving.

Tour de 4NG: Vuelta
Andre Van Der Veer

Direct aanvragen

Welke vraag je ook hebt, wij helpen je graag.

Weet je precies wat je nodig hebt? Vul dan met het formulier met de zoekopdracht in waarmee we je direct kunnen helpen.

Nog geen idee wat de exacte uitvraag wordt? Vul dan het formulier in om te helpen met zoeken waarna wij contact met je opnemen om de uitvraag door te lopen en in te vullen.

Klaar om aan de slag te gaan?

We denken graag mee hoe we jou digitaal kunnen laten groeien! Neem je contact met ons op? De deur staat voor je open.

Get in touch